1. Boek: Ontdek je sterke punten

boek, ontdek je sterke puntenVaak kennen we onze talenten onvoldoende. Met het SterkePuntenPakket ga je op zoek naar jouw kernkwaliteiten.

Je ontvangt het boek Ontdek je sterke punten thuis per post. Dit is geschreven door Marcus Buckingham en Donald O. Clifton. Hiermee kun jij op zoek naar jouw mogelijkheden. Nadat je de eerste drie hoofdstukken gelezen hebt, maak je de uitgebreide online StrengthsFinder® test.

Het boek gaat in op de vraag waarom het goed is om je sterke punten te kennen en in te zetten. De schrijvers stellen dat mensen die leven en werken met hun talenten succesvoller zijn dan anderen en geven ook uitleg waarom dat zo is. Alle 34 sterke punten die uit de analyse naar voren kunnen komen worden beschreven en uitgelegd.

Over de auteurs

Marcus Buckingham studeerde politicologie en sociale wetenschappen in Cambridge. Daarna deed hij jarenlang onderzoek voor de Amerikaanse Gallup Organization naar leiderschap, management en werkplekorganisatie. Hij werkt nu als onafhankelijk consultant.

Donald O. Clifton was jarenlang president van The Gallup Organization, Amerika’s belangrijkste onderneming op het terrein van bedrijfs- en opinieonderzoek.

Wat vinden anderen?

Wil je weten hoe anderen het SterkePuntenPakket ervaren hebben? Klik dan hier!