3. Sterke Punten Analyse

analyseJe krijgt online een rapport met de analyse van jouw vijf meest karakteristieke Sterke Punten.

Snel nadat je de test hebt ingevuld – meestal binnen enkele minuten – ontvang je jouw persoonlijke analyse. De analyses van de test zijn alleen door jou te bekijken met je persoonlijke code. Het is een rapport met daarin jouw vijf meest karakteristieke thema’s. Elk thema wordt beschreven, en met het boek als naslagwerk krijg je inzicht in wat dit voor jou betekent.

Vraag je je af: “Misschien levert deze test in mijn geval niets op?” Dat is nooit het geval. De Sterke-Puntendetector levert je namelijk altijd iets op, aangezien elk karakteristiek thema de belofte meedraagt dat je het tot een sterk punt kunt ontwikkelen. Dat vraagt van jou om met ondersteuning van een coach jouw vervolgstappen te bepalen. Daarna rest je alleen nog het doen!

Het zou zonde zijn als je niet de moeite neemt uit te zoeken wat de beste rol of functie is voor jou, of dat je niet op zoek gaat naar de juiste partners die jou kunnen helpen om dit sterke punt te ontwikkelen. De testuitslag is het uitgangspunt waarmee jij aan de slag gaat.

En om je daarbij op weg te helpen bieden wij je een coachingsgesprek!

Wat vinden anderen?

Ben je benieuwd of het SterkePuntenPakket anderen ook vooruit geholpen heeft? Klik dan hier!